Routebeschrijving

Klik hier voor een routebeschrijving in pdf-formaat.

Per auto

Navigatiesysteem
Indien uw navigatiesysteem het adres IJdok 25 niet herkent, kunt u invoeren: Westerdoksdijk 355. Bent u daar aangekomen, dan ziet u (komend vanaf het Centraal Station) aan uw rechterhand het IJdok. Deze weg rijdt u in. Na ongeveer 20 meter vindt u aan uw linkerhand de ingang van de parkeergarage. Het is het handigst te parkeren op niveau -1. Via het centrale trappenhuis komt u op straatniveau naar buiten. U slaat rechtsaf, waar u na ongeveer 20 meter de ingang van ons kantoor vindt (IJdok 11-31). U kunt zich melden bij de portier die u verder zal helpen naar niveau 8, waar Six Advocaten is gevestigd.

Vanuit het noorden, westen, zuiden
Op de ring A10 neemt u afslag s102/Transformatorweg. U vervolgt uw weg op de Spaarndammerdijk en de Tasmanstraat. Aan uw linkerhand verschijnt het IJ, waarna de Tasmanstraat overgaat in de Van Diemenstraat en vervolgens in de Westerdoksdijk. Ter hoogte van nummer 355 vindt u aan uw linkerhand het IJdok. Deze weg rijdt u in. Na ongeveer 20 meter vindt u aan uw linkerhand de ingang van de parkeergarage. Het is het handigst te parkeren op niveau -1. Via het centrale trappenhuis komt u op straatniveau naar buiten. U slaat rechtsaf, waar u na ongeveer 20 meter de ingang van ons kantoor vindt (IJdok 11-31). U kunt zich melden bij de portier die u verder zal helpen naar niveau 8, waar Six Advocaten is gevestigd.

Vanuit het oosten
Op de ring A10 neemt u afslag s114 richting Centrum. U rijdt door de Piet Heintunnel, waarna u rechtsaf slaat. U vervolgt uw weg over de Piet Heinkade. U passeert de achterzijde van het Centraal Station, waar de Piet Heinkade overgaat in de De Ruijterkade. U houdt rechts aan en komt uit op de Westerdoksdijk. Nadat het Paleis van Justitie bent gepasseerd, vindt u rechts het IJdok. Deze weg rijdt u in. Na ongeveer 20 meter vindt u aan uw linkerhand de ingang van de parkeergarage. Het is het handigst te parkeren op niveau -1. Via het centrale trappenhuis komt u op straatniveau naar buiten. U slaat rechtsaf, waar u na ongeveer 20 meter de ingang van ons kantoor vindt (IJdok 11-31). U kunt zich melden bij de portier die u verder zal helpen naar niveau 8, waar Six Advocaten is gevestigd.

Per openbaar vervoer

Ons kantoor bevindt zich op een afstand van 500 meter van het Centraal Station. Aan de voorzijde van het station (de Prins Hendrikkade) kunt u desgewenst iedere 10 minuten bus 48 (richting Sloterdijk) nemen. U stapt uit bij de tweede halte (Westerdoksdijk) en loopt over de voetgangersbrug naar het Paleis van Justitie. Na het Paleis van Justitie gaat u linksaf, het IJdok op. Aan het eind van deze (binnen-)straat vindt u achter de ingang van de parkeergarage de toegang tot ons kantoor (IJdok 11-31). U kunt zich melden bij de portier die u verder zal helpen naar niveau 8, waar Six Advocaten is gevestigd.

Per fiets (vanuit centrum/zuid)

Ons kantoor is goed bereikbaar via de Prinsengracht. U fietst deze af in de richting van de Brouwersgracht. Daar vervolgt u uw weg over de Korte Prinsengracht. U rijdt onder het spoor door, waarna u linksaf de fiets-/voetgangersbrug neemt naar het Westerdokseiland. Op het Westerdokseiland gaat u rechtdoor en neemt u de tweede weg rechts (de Lelie╠łndaalstraat). U steekt de Westerdoksdijk over en rijdt het IJdok op. Na ongeveer 20 meter vindt u aan uw linkerhand de ingang van ons kantoor (IJdok 11-31). U kunt zich melden bij de portier die u verder zal helpen naar niveau 8, waar Six Advocaten is gevestigd.