Vacature studentstage Six Advocaten

Six Advocaten is een toonaangevend nichekantoor op het gebied van vastgoed, bouw-, bestuurs- en aanbestedingsrecht. Onze cliënten zijn overheden en professionele partijen in het vastgoed en de bouw. Wij behandelen zaken voor projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers/-eigenaren, aannemers, architecten en woningcorporaties, maar ook voor provincies, waterschappen en gemeenten, zorg-, onderwijs- en culturele instellingen. Ons kantoor is gelegen op een van de mooiste locaties van Amsterdam: het IJdock. Gelegen tussen het IJ en de grachtengordel, op loopafstand van het Centraal Station.

Wij zijn op zoek naar vergevorderde en enthousiaste rechtenstudenten die in 2019 een studentstage bij ons willen lopen, zowel in de privaatrechtelijke als bestuursrechtelijke praktijk.

Als studentstagiaire draai je gedurende een periode van (in beginsel) twee maanden full time mee in ons kantoor. Je zult worden ingezet bij de voorbereiding van zittingen en besprekingen waar je vervolgens veelal ook mee naar toe gaat. Je verricht jurisprudentie- en literatuuronderzoek, bereidt notities en processtukken voor en stelt concepten op. Je neemt deel aan alle kantooractiviteiten, zoals jurisprudentiebesprekingen, interne cursussen, kantoorlunches en borrels.

Uiteraard zorgen wij voor een goede begeleiding en ontvang je een stagevergoeding. Een uitgelezen kans om de advocatuur, en Six Advocaten in het bijzonder, van binnenuit te leren kennen.

Voor vragen of meer informatie over een studentstage kun je contact opnemen met Fabian Horsting (horsting@sixlegal.nl) of Hanneke Ellerman (ellerman@sixlegal.nl).  Beiden zijn ook telefonisch bereikbaar op 020 305 7410. Meer informatie over ons kantoor is te vinden op: www.sixlegal.nl.

 

De afterparty van de Six Alumni-borrel op 23 november 2018