Six Advocaten in Top Vastgoedjuristen 2010

27-12-2010

Six Advocaten is uitgeroepen tot nieuwkomer van het jaar in de Top Vastgoedjuristen 2010, opgesteld door PropertyNL. Het vastgoedmagazine onderzoekt jaarlijks de belangrijkste vastgoedjuristen in Nederland.

Volgens PropertyNL onderscheidt ons kantoor zich door een sterke bouw- en procespraktijk, naast de vastgoedgerelateerde transactie- en adviespraktijk. De omvang van advisering door Six Advocaten bij vastgoedtransacties met een omvang groter dan € 20 miljoen kwam in 2009 uit op € 174 miljoen.

PropertyNL over Six Advocaten (pagina 47):

“Dit nichekantoor is de nieuwkomer van dit jaar. Dit kantoor telt in totaal 6 vastgoedadvocaten. De partners en oprichters van dit kantoor zijn allen afkomstig van NautaDutilh in Amsterdam. Naast de transactie- en adviespraktijk heeft Six vergeleken met andere nichekantoren een sterke bouw- en procespraktijk. Ondanks de omvang van het kantoor vergeleken met anderen op deze lijst, weet het toch grote partijen aan zich te binden. Zo heeft Six onder andere de gemeente Amsterdam geadviseerd inzake de verzakking van panden aan de Vijzelgracht.”

In het artikel, op pagina 33, onderstreept PropertyNL de rol van Six Advocaten in Nederland als een van de “echte specialisten” op het gebied van vastgoed.

Klik hier als u het gehele artikel uit PropertyNL wilt lezen.