Six adviseert bij aankoop project De Entree Rotterdam

27-01-2014

ROTTERDAM - Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft, namens het woningfonds Achmea Dutch Value Added Residential Partnership, 59 grondgebonden woningen gekocht van woningcorporatie Woonstad Rotterdam. De woningen in aanbouw liggen aan de Burgemeester De Josselin de Jonglaan op het voormalige circusterrein in de Rotterdamse wijk Overschie.

Het totale project ´De Entree´ bestaat uit 84 eengezinswoningen (59 huurwoningen en 25 koopwoningen), waarvan de eerste fase medio 2014 wordt opgeleverd. De huurwoningen worden aangeboden met huurprijzen in het middensegment tot € 1000.

De ontwikkeling draagt bij aan de revitalisatie van de wijk Overschie, een voormalig dorp aan de rand van Rotterdam. In samenwerking met woningcorporaties werkt Syntrus Achmea aan vernieuwing van woonwijken. Door het aanbrengen van diversiteit in het woningaanbod willen zij vitale en leefbare wijken creëren.

De geplande koopwoningen voor de eerste fase zijn grotendeels verkocht. De verhuur van de huurwoningen start binnenkort. Six Advocaten heeft voor partijen de koopovereenkomst opgesteld.

Bron: PropertyNL