Six begeleidt verkoop centrumplan De Winkelier door Waaijer en MKB

11-03-2014

VOORBURG - Waaijer Projectrealisatie en MKB Vastgoed Plan (onderdeel van MAB Development) hebben met een particuliere belegger overeenstemming bereikt over de verkoop van het centrumplan ‘De Winkelier’ in De Lier (gemeente Westland).

De partijen hebben op vrijdag 7 maart hun handtekening gezet onder de overeenkomst. Het centrumplan ‘De Winkelier’ is ontwikkeld door Waaijer Projectrealisatie en MKB Vastgoed Plan. Het project bestaat uit een supermarkt met een bruto vloeroppervlak van 2500 m², vier winkelunits met een totaal bruto vloeroppervlak van 535 m², een parkeergarage met een capaciteit van 53 parkeerplaatsen en 17 huurappartementen met een gemiddeld woonoppervlak van 90 m²

Het centrumplan ‘De Winkelier’ is ontworpen door architectenbureau Roeleveld Sikkes en bevindt zich op de ‘kop’ van de Hoofdstaat in De Lier. Albert Heijn is reeds aan de Hoofdstraat 66 gevestigd en beoogt met de verhuizing naar ‘De Winkelier’ haar positie in De Lier te versterken. Een andere winkelunit is verhuurd aan Gall&Gall. De start van de bouw staat gepland voor het 2e kwartaal 2014. Voor de uitvoering is een aanbesteding uitgeschreven.

DTZ Zadelhoff begeleidde Waaijer Projectrealisatie en MKB Vastgoed Plan bij de verkoop en Six Advocaten trad op als juridisch adviseur. MKB Vastgoed Plan maakt onderdeel uit van de Rabo Vastgoedgroep en is een 100% dochter van MAB Development Nederland te Den Haag.

Klik hier voor het nieuwsbericht op de website van Waaijer Projectrealisatie.

Bron: PropertyNL